mainontaa markkinointia ja muuta mukavaa

 

Yliteippaamme autoja niin isoja kuin pieniäkin.

Yliteippauksissa käytetään siihen tarkoitettuja materiaaleja joiden metrihinta vaihtelee noin 70-300 euron välillä. Tästä johtuen teippauksen hinta on myös melko kallis, mutta useimmiten halvempi kuin esimerkiksi maalaus.Tai ainakin halvempi kuin kahteen kertaan maalaaminen jos haluaisit myöhemmin alkuperäisen värin näkyviin niin teippien poisoton jälkeen maalipintasi on yhtä hienossa kunnossa kuin uutena. Jopa keulan kiveniskemät eivät yleensä vahingoita yliteipatun auton maalipintaa. Yliteippausteipit vaativat hyvää huolenpitoa, mutta esimerkiksi mattapintaista teippiä ei kannata vahata normaalivahoilla vaan niille löytyvät omat pesuaineensa ja vahansa.

Henkilöauton yliteippaukseen kannattaa varata runsaasti aikaa. Normaalisti varaamme viikon, mutta joissain tapauksissa on mahdollista päästä lyhyempäänkin toimitustaikaan. Henkilöautot ovat hyvin erilaisia teipattavia, mutta pääsääntöisesti hekilöauton yliteippaus maksaa noin 2000 €. Hintaan vaikuttaa paljon se mistä materiaalista teippaus tehdään. Yliteippausmateriaalien hinnat vaihtelevat paljon. Halvimpia materiaaleja ovat perussävyt. Sävyjä on vaikea kuvata, joten käynti toimistollamme varmistaa oikean sävyn löytymisen.

Tämä auto on ensin yliteipattu valkoiseksi ja sen jälkeen päälle on teipattu vielä raidat ja mainokset.

Tähän pakettiautoon olemme ensin tulostaneet valokuvan, sen jälkeen kuva on laminoitu ja asennettu paikoilleen. Laminointi parantaa kuvan värinkestoa sekä estää kuvapinnan naarmuuntumisen esim. pesun yhteydessä.

 

 

 

29.5.2022

Nyt on oikea aika tummentaa auton lasit

28.11.2018

verkkokauppamme on avautunut!
Käy tutustumassa tarrakauppa.fi

 

 

 

Blogi

Auton pesusta

Uusia tuotteita varastoomme

Lasien tummennusta