mainontaa markkinointia ja muuta mukavaa

Tummennamme sekä autojen laseja, että teemme kiinteistöjen ikkunakalvotuksia.

Auton lasien tummennus

Käytämme lasien tummennukseen useimmiten joko Averyn tai Solargardin kalvoja. Näistä kalvoista molemmista löytyvät perussävyt tummuuksiltaan 5%, 15%, 20%, 35% ja 50%.

Näistä 5% kalvo on tummin ja keskitumma kalvo on 20%. Siis mitä pienempi luku sitä tummempi kalvo.

Autosta on luvallista tummentaa vain kuljettajan takana olevat lasit.

Lumarin kalvoista lisätietoa seuraavassa linkissä. Siellä voit kokeilla erilaisiin autoihin muutamaa eri sävyäkin.

Katso lisätietoja tästä

 

 

Kun tulet kalvotukseen

Poista ylimääräiset tavarat autosta, jotta ne eivät ole kalvottajan tiellä tai niille ei aiheudu kosteusvaurioita. Auto pitäisi olla päälipuolelta pesty ja sisältä imuroitu. Kalvot kutistetaan auton ulkopinnasssa ja sitä varten auton päälipesu on tärkeää. Kesäaikaan kalvot kuivuvat huomattavasti nopeammin kuin talvella ja siksi auto voidaan luovuttaa samana päivänä kuin asennus suoritetaan. Talvisin olisi suositeltavaa jos auto voisi olla yön yli meillä, jotta voimme varmistua kalvojen oikeasta tarttumisesta. Mikäli se ei ole mahdollista niin auto voidaan luovuttaa samana päivänä, mutta silloin on hyvä saada auto seuraavaksi yöksi lämpimään.

Kalvojen asennuksen jälkeen

Kalvot asennetaan käyttäen apuna vettä. Tästä johtuen kalvot kiinnittyvät lopullisesti vasta noin kahden viikon kuluttua. Talviaikaan kiinnittyminen voi kestää kauemminkin, jopa kuukauden tai yli.Tänä aikana kalvon ja lasipinnan välissä on vettä eikä sitä varten saa avata ajoneuvon avattavia sivulaseja. Kun vesi on täysin haihtunut kalvon alta voi ikkunoita pestä ja käyttää normaalisti. Muutaman ensimmäisen päivän aikana lasit saattavat näyttää hiukan sameilta ja niissä näkyy selvästi kuplia, mutta siitä ei pidä huolestua vaan lasit kirkastuvat pian. Lasit eivät saa päästä jäätymään kahden ensimmäisen vuorokauden aikana.

 

Kiinteistökalvot

Asennamme myös kiinteistökalvoja. Näitä ovat
- Tummennuskalvot
- Peilikalvot

- Murtosuojakalvot
- Graffitisuojakalvot

Voit myös ostaa kalvot määrämittaan leikattuna ja asentaa itse.

tummennettu lasi

 

29.5.2022

Nyt on oikea aika tummentaa auton lasit

28.11.2018

verkkokauppamme on avautunut!
Käy tutustumassa tarrakauppa.fi

 

 

 

Blogi

Auton pesusta

Uusia tuotteita varastoomme

Lasien tummennusta