mainontaa markkinointia ja muuta mukavaa

 

Käytämme suunnittelussamme Adoben ohjelmistoja kuten Illustratoria ja Photoshoppia. Suunnittelu perustuu useimmiten asiakkaan omiin aiheisiin, mutta toisinaan asiakkaalla ei ole ideoita omaan markkinointiinsa. Tällöin lähdemme "tyhjätä pöydältä" laatimaan asiakkaalle kokonaisvaltaista markkinointia, joka pitää sisällään monta eri elementtiä. Graafinen puolemme hoitaa yleisilmeen suunnittelun ja tarrapuolen suunnittelu keskittyy logojen ja graafisten elementtien sijoitteluun niin autoissa, toimipaikoissa tai tekstiileissä. Yhtenäinen ilme on tärkeää yrityksen tunnistamisessa ja asiakasvirran luonnissa. Yritykset usein myös osallistuvat esimerkiksi erilaisiin messutapahtumiin ja tarrasuunnittelumme osaa suunnitella myös näihin liittyvät materiaalit ja kokonaisvaltaiset messuosastot.

Toteutusta

Toteutamme suunnitelmamme melkein kaikkiin töihimme. Pystymme toimitiloissamme teippaamaan myös raskasta kalustoa ja autojen yliteippauskaan ei ole meille vierasta. Teemme myös lasien tummennuksia. Verkkokaupastamme löydät myös paljon muita tuotteitamme mm. työvaatteita ja liikelahjoja.

Yliteippauksesta

Yliteippaamme henkilö- paketti- ja kuorma-autoja. Materiaaleina käytämme useimmiten Averyn, Oracalin tai Arlonin yliteippauskalvoja. Teippaukseen aknnattaa varata 3 arkipäivää aikaa; ensimmäisenä päivänä auto puhdistetaan, toisena päivänä teipataan ja kolamntena päivänä viimeistellään.

29.5.2022

Nyt on oikea aika tummentaa auton lasit

28.11.2018

verkkokauppamme on avautunut!
Käy tutustumassa tarrakauppa.fi

 

 

 

Blogi

Auton pesusta

Uusia tuotteita varastoomme

Lasien tummennusta