mainontaa markkinointia ja muuta mukavaa

Graafisella suunnittelulla luodaan ensivaikutelma. Se herättää halun kuulla yrityksestäsi tai tuotteestasi lisää. Yritysilmeellä on iso merkitys imagollesi, uskottavuudellesi ja kiinnostavuudellesi.

Huolella suunniteltu yrityksen graafinenilme on ajaton ja pitkäikäinen. Hyvän yritysidentiteetin tunnistaa myös siitä, että sen eri elementit ovat helposti toteutettavissa erilaisiin viestintämateriaaleihin sekä myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin.

Graafiseen suunnitteluumme sisältyy mm:

  • tunnuksen ja logon suunnittelu
  • graafiset elementit
  • taittotyöt
  • ilmoitusten laadintaa
  • yrityksen verkkosivujen suunnittelu
  • kuvaukset ja editoinnit
  • graafinen ohjeistus

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu on usein yrityksen ensimmäisiä suunnittelutöitä. Tämä on hyvä investointi joka kestää aikaa ja kertoo yrityksestäsi paljon. Hyvä logo on useimmiten mahdollisimman yksinkertainen niin kuin hyvät ideat yleensäkin ovat.

Graafiset elementit

Logoon liittyy usein erilaisia graafisia elementtejä kuten liikemerkki. Logo voi siis olla myöskin pelkkä teksti ilman kuvaa tai graafista elementtiä. Graafisia elementtejä voivat olla myös erilaiset tehostevärit tai kuviot joita käytetään tehostamassa yrityksen näkyvyyttä esimerkiksi painotuotteissa tai vaikkapa ajoneuvoissa. Tässä kohtaa yhdistyvät usein tarrasuunnittelumme ja graafinen suunnittelumme. Vahva osaamisemme myös mainonnan tuotannossa auttaa ymmärtämään erilaisten graafisten elementtien voimaa ja toteuttamista.

Taittotyöt

Painettu materiaali ei ole vielä hävinnyt ja usein paperinen esite tai opaskirja on mukavampi kuin sen sähköinen versio. Meiltä saat kuitenkin näistä myös molemmat versiot. Varsinkin messuilla käteen annettava materiaali pitää pintansa. Valmistamme myös lomakepohjia, sekä sähköisiä, että painettavaksi tarkoitettuja. Näistä mainittakoon esimerkiksi erilaiset Word-pohjat tai Powerpoint-esitykset.

Ilmoitusten laadintaa

Teemme joillekin asiakkaillemme myös puhtaasti ilmoitusten laadintatyötä. Mikäli haluat helposti ilmoituksesi eri medioihin niin ota yhteyttä.

Verkkosivut

Osaavissa käsissämme ovat myös erilaisten nettisivujen valmistus. Sivujen ulkoasu luodaan asiakkaan yritysilmeen ja elementtien pohjalta tarpeiden mukaan.

Kuvaukset ja editoinnit

Teemme jonkin verran myös tuotekuvauksia ja uutuutena meiltä saat myös videokuvausta ja -editointipalvelua. Meiltä saatte yritys-, esittely- ja opetusvideot kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.

Kuvaamme ja editoimme myös häävideot. Niistä on mahdollista saada myös pelkkä editointipalvelu, itse videokuvatusta materiaalista, joista koostamme  muutaman minuutin kestävän häävideon.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Graafinen ohjeistus

Teemme kaikenkattavaa ohjeistusta myös muita medioita ajatellen. Kun yrityksesi graafinen ohjeistus on huolella tehty niin voit luottaa siihen, että logosi ja grafiikkasi ovat aina oikein tehtyjä toteutuksesta riippumatta.

29.5.2022

Nyt on oikea aika tummentaa auton lasit

28.11.2018

verkkokauppamme on avautunut!
Käy tutustumassa tarrakauppa.fi

 

 

 

Blogi

Auton pesusta

Uusia tuotteita varastoomme

Lasien tummennusta